Huur een Kantoor

De specialisten op het gebied van huurderzaken in onze wereldwijde organisatie vertegenwoordigen huurders en eindgebruikers van elke omvang, en in elke branche. Onze leden leveren cliënten uit diverse sectoren dezelfde uitzonderlijke dienstverlening – van grote multinationals tot lokale non-profitorganisaties – en halen alles uit de kast, ongeacht of het om het eerste of vijftigste huurcontract gaat.

Wij doorlichten en controleren van alle exploitatiekosten en onroerendgoedbelastingen waar gebruikers mee te maken hebben en voeren van onderhandelingen zodat er niet te veel wordt betaald en leasedocumentatie wordt nageleefd.

beschikkingsrecht / afstoting

Beschikkingsrecht / afstoting

Strategische evaluatie en beheer van overtollige ruimte (via onderverhuur of verkoop) teneinde financiële consequenties te beperken of elimineren.

locatieadvies

Locatieadvies

Geavanceerde locatieanalyse en uitgebreid onderzoek ter ondersteuning van besluitvorming en maximalisatie van rendement op investering voor nieuwe locaties en bestaande faciliteiten.

huuraudit

Huuraudit

Doorlichten en controleren van alle exploitatiekosten en onroerendgoedbelastingen waar gebruikers mee te maken hebben en voeren van onderhandelingen zodat er niet te veel wordt betaald en leasedocumentatie wordt nageleefd.

Translate »